My Cart:
0 Item(s)  -  NOK0.00

Kategorier

Nyeste produkter[mer]

lilleba as seen on photo lilleba, callum body "bambi" trivelig hvit jente 0-2 år
NOK587.26  NOK322.99Du får 45% avslag
  • Modell: 3E4a8tlR-q7EZzg2o
  • 5000 stk. på lager
  • Vekt: 1 kg
  • lilleba rosa joakim god morgen omslagsbody jente 0-2 år
  • lilleba lillamønstret jade elle melle drøm body hvit jente 0-2 år
  • lilleba burgunder plomme body lilla jente 0-2 år
  • lilleba pudderrosa jade body rosa jente 0-2 år
  • lilleba burgunder plomme genser lilla jente 0-2 år

Velg ønsket variant:Ant.

lilleba as seen on photo lilleba, callum body
lilleba as seen on photo lilleba, callum body "bambi" trivelig hvit jente 0-2 år,overdeler
lilleba, callum body "bambi" trivelig.
en offwhite body med et broderiprint av rådyr både foran og på baksiden. på ryggen er det satt inn i en koselig ramme. "velg skogens kjente sti - vesle ola rådyr" står som en liten ekstra dekor foran på brystet. mansjettene har blått og brunt rutemønster og passer godt til yoga bukse i samme print. to størrelser i en; bodyen varer dobbelt så lenge.

lilleba
klærne er laget av 60% viscose fra bambus og 40% bomull. dette gjør det mykt som et eventyr. den holder huden tørr og god, noe som er bra for alle med atopisk eksem. lilleba overholder kravene for tekstiler i helhold til svanemerket når det gjelder azofargestoffer (eurofins juli 2012). plaggene er også ph-nøytrale og uten formaldehyd, som kan være både allergi- og kreftfremkallende. lilleba er medlem av ieh, og vi produserer i sør-korea, som har gode arbeidsforhold for de ansatte og en sterk fagforening.

lilleba har valgt å benytte fibre fra bambus fordi de har egenskaper utover det å bare dekke oss til. lilleba ønsker å være en pådriver for å sikre at tekstiler som selges med deres logo er produsert under de beste forhold både når det gjelder mennesker og miljø. det er viktig for lilleba at klærne er funksjonelle og behagelige. så langt det er mulig, skal det være rom for å vokse i klærne, slik at de varer lengre.
bambus
bambus dyrkes uten bruk av sprøytemidler eller kunstgjødsel. den har evnen til å absobere store mengder karbondioksid, som er den store drivhusgassen, og bidrar dermed til en bæredyktig og co2 nøytral produksjon. den er den raskest voksende planten i verden. bambusskoger fornyer seg selv kontinuerlig; de hugges og kommer raskt opp fra samme rot. klær av bambus er ph-nøytrale, funkttransporterende og veldig myke. lilleba sine klær av bambus har naturlig uv-beskyttelse 15. plantasjene som bambusen vokser på er sertifisert økologisk og - nei, de tar ikke maten fra pandaen. bambusfiberen samt tråden er øko-tex-sertifisert.

vaskeråd

bambusviskose må vaskes skånsomt for å beholde de gode egenskapene. vi anbefaler 40 grader maskinvask med vaskemidler beregnet på ull og silke. eks. sonett, som er et godt miljøalternativ. bruk ikke skyllemiddel. flekker kan fjernes med flekkfjerner fra sonett. klærne må ikke bløtlegges eller tørketromles. klærne bør ikke vaskes sammen med ullprodukter eller syntetiske stoffer. dette kan slite på de myke fibrene.

vi anbefaler heller ikke håndvask, da det er vanskelig å regulere temperaturen, og fargen kan slippe. det er også lurt å vrenge plaggene før vask.
lilleba,overdeler

lilleba as seen on photo lilleba, callum body "bambi" trivelig hvit jente 0-2 år
lilleba as seen on photo lilleba, callum body "bambi" trivelig hvit jente 0-2 år
lilleba as seen on photo lilleba, callum body "bambi" trivelig hvit jente 0-2 år
You may also like...