My Cart:
0 Item(s)  -  NOK0.00

Kategorier

Nyeste produkter[mer]

 • lilleba blågrå jeans anders t-skjorte grå mann
 • lilleba blåmønstret deco jeans brage bukse blå mann
 • lilleba blåmønstret sommerminne jeans gjertrud sett blå dame
lilleba as seen on photo flerfarget brage bukser vikingminne blå mann [VkxyUpDA-Z2jmYlAP]lilleba as seen on photo flerfarget brage bukser vikingminne blå mann
Move your mouse over image or click to enlarge
 • lilleba as seen on photo flerfarget brage bukser vikingminne blå mann
 • lilleba as seen on photo flerfarget brage bukser vikingminne blå mann
lilleba as seen on photo flerfarget brage bukser vikingminne blå mann
NOK1,238.04  NOK680.92Du får 45% avslag
 • Modell: VkxyUpDA-Z2jmYlAP
 • 5000 stk. på lager
 • Vekt: 1 kg
 • lilleba blåstripet hubert strikkestriker pyjamasskjorte blå mann
 • lilleba som på bildet olve sett trivelig marine blå mann
 • lilleba som på bildet brage bukse strikkestriper hassel hvit mann
 • lilleba as seen on photo flerfarget brage bukser vikingminne blå mann
 • lilleba blåmønstret trivelig jeans olve sett blå mann

Velg ønsket variant:Ant.

lilleba as seen on photo flerfarget brage bukser vikingminne blå mann_checkout
lilleba as seen on photo flerfarget brage bukser vikingminne blå mann,nattøy
lilleba, brage bukser vikingminne
deilig bukse med det blåe printet "vikingminne". inspirasjon til "vikingminne" fant vi bland vikingene og deres rustninger med de flotte detaljene i dekoren. kjekk baklomme med vers fra arne garborg og tau i livet. buksen er litt vid, med hvit ribb rundt leggen. suger fukt og er mykt og behagelig på. m=170-180 cm / l=180-190 cm / xl= 190+

lilleba har valgt å benytte fibre fra bambus fordi de har egenskaper utover det å bare dekke oss til. lilleba ønsker å være en pådriver for å sikre at tekstiler som selges med deres logo er produsert under de beste forhold både når det gjelder mennesker og miljø. det er viktig for lilleba at klærne er funksjonelle og behagelige. så langt det er mulig, skal det være rom for å vokse i klærne, slik at de varer lengre.
bambus
bambus dyrkes uten bruk av sprøytemidler eller kunstgjødsel. den har evnen til å absobere store mengder karbondioksid, som er den store drivhusgassen, og bidrar dermed til en bæredyktig og co2 nøytral produksjon. den er den raskest voksende planten i verden. bambusskoger fornyer seg selv kontinuerlig; de hugges og kommer raskt opp fra samme rot. klær av bambus er ph-nøytrale, funkttransporterende og veldig myke. lilleba sine klær av bambus har naturlig uv-beskyttelse 15. plantasjene som bambusen vokser på er sertifisert økologisk og - nei, de tar ikke maten fra pandaen. bambusfiberen samt tråden er øko-tex-sertifisert.

vaskeråd

bambusviskose må vaskes skånsomt for å beholde de gode egenskapene. vi anbefaler 40 grader maskinvask med vaskemidler beregnet på ull og silke. eks. sonett, som er et godt miljøalternativ. bruk ikke skyllemiddel. flekker kan fjernes med flekkfjerner fra sonett. klærne må ikke bløtlegges eller tørketromles. klærne bør ikke vaskes sammen med ullprodukter eller syntetiske stoffer. dette kan slite på de myke fibrene.

vi anbefaler heller ikke håndvask, da det er vanskelig å regulere temperaturen, og fargen kan slippe. det er også lurt å vrenge plaggene før vask.
lilleba,nattøy

lilleba as seen on photo flerfarget brage bukser vikingminne blå mann
lilleba as seen on photo flerfarget brage bukser vikingminne blå mann